Smo manjša lokalna kmetija iz vasice Laznica. V okviru dopolnilne dejavnosti na kmetiji, se ukvarjamo s pridelavo domačega bučnega olja in z raznimi vožnjami s kočijo. To so npr. turistične vožnje, vožnje na porokah ali birmah, vožnje ob rojstnih dnevih, vožnje s kočijo ob uradnih dogodkih in na prireditvah, … Vožnje izvajamo z enovprego in terensko kočijo, ki sprejme 4 potnike. Na nepozabne trenutke pa vas popelje naš konj Soni, slovenske hladnokrvne pasme.

Pri nas si lahko po predhodnem dogovoru rezervirate turistično vožnjo s kočijo, ki traja cca. 1 uro, vozimo pa po lokalnih cestah Limbuš-Ruše, Limbuš-Maribor (pohorska vzpenjača). Vožnja med drugim poteka tudi po gozdnih poteh krajinskega parka Mariborsko jezero.

Si želite v prenatrpanem urniku in stresnem vsakdanjiku za nekaj trenutkov pobegniti stran od ekranov, telefonov? Morda iščete aktivnost, ki bi vas umirila, napolnila, hkrati pa bi vam dala občutek, da ste nekomu s svojo prisotnostjo polepšali dan? Mi smo pravi naslov. Stik z živaljo že od nekdaj blagodejno vpliva na človeški um, za konje pa še posebej velja, da so kar naravni terapevti. In ravno to vam ponujamo mi. Stik z našim Sonijem, ki je zelo vesel družbe, še bolj pa se razveseli kakšnega jabolka ali korenčka. Si ga želite tudi vi spoznati, ga pobožati, se sprehoditi z njim? Morda čutite strahospoštovanje do tako mogočne živali, imate pomisleke, pa bi vseeno radi pobožali njegovo mehko dlako. Pridite k nam in pomagali vam bomo, da se boste spet počutili, da ste ‘na konju’.

Language